Brochurehouders kiezen

Brochurehouders kiezen

brochurehouders

Brochurehouders zijn er in vele vormen. Aanrechtblad brochurehouders hebben een of twee vakken. Op de vloer gemonteerde modellen bevatten meerdere brochures. Doorzichtige acrylhouders zijn aantrekkelijk, lichtgewicht en draagbaar. Ze bieden klanten een gemakkelijke manier om bedrijfsinformatie mee te nemen folderhouders. Modellen van kunststof en hout zijn veelzijdig en kunnen op veel verschillende plaatsen worden gebruikt, zoals kantoren, recepties en lobby's. Ze zijn een veelzijdige advertentietool waarmee bedrijven op verschillende manieren producten of diensten op de markt kunnen brengen.

Aan de wand gemonteerde brochurehouders zijn een andere optie. Deze zijn meestal gemaakt van plastic of nephout en gerangschikt in rijen of lagen. Ze bevatten tientallen brochures, maar kunnen veel muurruimte in beslag nemen. Je kunt ze in de buurt van specifieke koopwaar plaatsen om hun zichtbaarheid te vergroten. Brochurehouders op het aanrecht zijn echter meestal kleiner dan aan de muur gemonteerde houders en zijn beter geschikt voor bedrijven die minder dan tien brochures verkopen. Houd bij het kiezen van een brochurehouder rekening met het formaat en de plaatsing van de brochures.

Brochurehouders houden enkele stapels brochures op hun plaats. Ezel-type houders zijn het meest populaire type. Ze kunnen van elk materiaal worden gemaakt, maar hoogwaardige afwerkingen zijn ideaal om de aandacht te trekken. Standaarden van helder acryl zijn duurzaam, maar belemmeren de brochure niet. Ook houden ze de focus op de brochure. Dit is een geweldige manier om de aandacht van klanten te trekken. Als je eenmaal het type brochurehouder hebt gekozen, ben je klaar om te bestellen!

Voor meer informatie klik je hier: Displayshop