De nadelen van handel met litecoïne

Litecoin (LTC) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester  Artikel bespreken we de nadelen van Litecoïne in vergelijking met andere virtuele valuta’s. Litecoin bestaat al geruime tijd, maar het is onlangs in populariteit opgedaan vanwege een recente upgrade van zijn makers in LitecoinVeel mensen hebben niet gehoord van Litecoin, maar hebben nogal gehoord van de donkere portemonnee. Wat ze niet realiseren, is dat, hoewel ze er misschien van hebben gehoord, ze niet echt bewust zijn van de verschillende Litecoin-nadelen. De donkere portemonnee is een type digitale portemonnee, die geen echte valuta gebruikt. In plaats daarvan werkt het net als een gewone internetbank zou werken. Mensen kunnen afzettingen aanbrengen en hun geld intrekken wanneer ze maar willen.

Een van de meest voorkomende litecoïne-nadelen is dat het dezelfde technologie gebruikt als andere valuta’s. Daarom zijn Litecoin-transacties langzamer dan de gemiddelde transactiesnelheid van andere valuta’s. Dit is voornamelijk veroorzaakt door de lage mijnbouwwinst van Litecoins.

Mijnbouw is een proces waardoor nieuwe blokken van litecoïne zijn gemaakt. Eenmaal gedolven, worden deze blokken vervolgens via het netwerk naar alle gebruikers gedistribueerd.

Omdat Litecoin relatief nieuw is, zijn er nog veel dingen die we er nog niet van weten. Hoewel het wordt op de markt gebracht als een superieure vorm van alternatieve valuta’s, zijn er enkele grote nadelen die we nog niet kennen. Een van de grootste nadelen van Litecoin is dat het de gouden standaard niet volgt voor het creëren van geld. Daarom heeft Litecoin geen echte waarde. Hoewel sommigen van mening zijn dat Litecoin in de toekomst een lange levensduur heeft, zijn er nog steeds veel mensen die niet in de levensduur geloven.

Een ander van de vele nadelen van Litecoïne is het gebrek aan associatie met de traditionele betalingsmethodieken. Litecoin heeft niets te maken met de transactiemethoden van creditcards en cheques. Het is nog steeds aan de individuen om te beslissen of ze al dan niet hun bedrijf willen translaan met behulp van deze methoden. Het is zeer waarschijnlijk dat als technologie blijft verbeteren, meer digitale valuta’s zullen worden geassimileerd in de huidige betaalmethoden.

Ten slotte zien we een andere van de hierboven vermelde litecoïne-nadelen.

De marktkapitalisatie is erg laag in vergelijking met andere soorten alternatieve valuta’s. Litecoin wordt momenteel gewaardeerd op minder dan een tiende van een dollar. Dit is lager dan de meeste andere alternatieve munten die er zijn.

Ook al zijn dit allemaal nadelen, ze zijn eigenlijk niet eens de helft van de problemen met Litecoin. In feite zijn dit de belangrijkste redenen waarom veel individuen niet willen transacties met dit specifieke type valuta. Deze problemen gaan het ook niet snel weg. Veel mensen voelen dat aekernelijkheid, evenals andere valuta’s op weg zijn. Er is maar één manier om te vertellen of Litecoin ooit de macht zal hebben en dat is als het deze problemen kan overwinnen en de andere valuta’s vandaag buiten te overtreffen.

klik hier Bitcoinmeester.nl

loading
×