Deelbaar door een geheel getal

6876

Deelbaar door een geheel getal

Voor het geval je het nog niet wist, er is nu een gloednieuwe soort iPod Touch te koop, de genaamd. Wat is er zo speciaal aan dit specifieke iPod-model? Welnu, deze iPod Touch wordt geleverd met een unieke functie die geen enkele andere iPod Touch ooit heeft aangeboden. Als je het in je hand houdt, kun je een koel gevoel voelen dat niet kan worden verklaard, tenzij je het zelf probeert.

Apple heeft zelf een nieuwe technologie gepatenteerd waarmee je een polsslag in je vinger kunt voelen (op een van de twee plekken aan de voorkant van je hand). Om specifieker te worden, kunt u met het getal 6876 een puls voelen in een priemgetal (twee) of een niet-priemgetal (vier). Hoewel dit misschien vrij eenvoudig klinkt, zijn er enkele wetenschappelijke onderzoekers die hebben geverifieerd dat het echt werkt. Bovendien, hoewel er geen technische beschrijving voor de sensatie is, is de hoeveelheid onderzoek die naar dit product is gegaan verbazingwekkend, aangezien niemand dacht dat zoiets echt zou werken.

Als je denkt dat dit te gemakkelijk te geloven is, dan ben je gewoon geen mens. Als je echt de opwinding wilt voelen van het bezitten van je eigen Apple-product, is het eerste dat je hoeft te doen een geheel nieuwe iPod Touch kopen. Als je bang bent om een iPod Touch te kopen omdat hij er niet zo goed uitziet als die van iedereen, waarom zou je het dan niet proberen en kijken of je echt een gevoel van liefde kunt ervaren voor iets dat bedoeld was om liefde te symboliseren? Ongeacht wat uw geloof in technologie gelooft dat waar is, u weet nu in ieder geval dat het nieuwe Apple-product dat te koop is, deelbaar is door een geheel getal.

Meer informatie op: test1233

 

Tags:

loading
×