Dermapen-behandeling – wat is het?

dermapen behandeling

Dermapen-behandeling – wat is het?

De Dermapen behandeling is een niet-invasieve huidverjongingstechniek. Dit medische hulpmiddel wordt gebruikt om de huid binnen te dringen door er met een reeks naalden in te prikken. Het apparaat wordt verticaal over het gezicht gehouden en de motor beweegt de naalden snel heen en weer op het huidoppervlak. Het doel is om de poriën te openen, die verantwoordelijk zijn voor verstopte poriën. Hierdoor zal het behandelde gebied gladder en elastischer aanvoelen.

De procedure is veilig en de resultaten zijn direct zichtbaar dermapen behandeling review. Het duurt ongeveer 20 minuten voor het gezicht en 60 minuten voor het hele lichaam. De procedure is ideaal voor mensen met een slappe huid en striae. Het is pijnloos tot 0,5 mm, maar over deze diepte zal de arts een plaatselijke verdovende crème aanbrengen. Dit zal eventuele ongemakken verminderen. Nadat de naalden in de huid zijn ingebracht, zullen ze over de huid bewegen om onderhuidse kanalen te creëren.

Na de behandeling moeten patiënten hun gezicht grondig wassen met lauw water om overtollig serum en opgedroogd bloed te verwijderen. De volgende dag kunnen patiënten minerale make-up aanbrengen. Het gebied zal de eerste twee tot drie dagen strak aanvoelen en ze moeten actuele genezende crèmes gebruiken. Bovendien moeten ze een gezichtsmasker dragen om te beschermen tegen schade door de zon. Als u op zoek bent naar een niet-chirurgisch alternatief voor een agressievere huidverjongingsbehandeling, dan is Dermapen een uitstekende keuze.

Site bezoeken voor meer info: Elim Instituut

 

Tags:

loading
×