Een dartbord ophangen

dartbord ophangen

Een dartbord ophangen

Het is belangrijk om de voorschriften en vereisten voor het ophangen van een dartbord te overwegen voordat u het installeert. Afgezien van de regels, moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt om het spel te spelen. Zorg ervoor dat je een muur of deur vindt met voldoende open ruimte voor het dartbord. Het midden van de roos moet ongeveer 5 voet 8 inch hoog zijn en de muur of deur moet noppenvrij zijn. Als de muur of deur dik is, voorkomt een beugel dat deze valt.

Het midden van de roos moet ongeveer anderhalve meter boven de grond zijn dartbord ophangen aan muur. Misschien wilt u het dartbord vanaf de bovenkant ophangen om eventuele speling in de beugel te voorkomen. Zorg ervoor dat de middelste schroef zo is afgesteld dat deze gelijk met de muurstijlen past. Als het bord te klein is, zal het niet goed hangen. Mogelijk moet u de middelste schroef een paar keer afstellen voordat deze waterpas staat.

De beste plek om een dartbord op te hangen is een plek waar het voldoende ruimte heeft. Zorg ervoor dat je het niet in de buurt van iets breekbaars plaatst, zoals een televisie of duur kunstwerk. Je kunt je dartbord aan de linker- of rechterkant van de muur hangen, afhankelijk van of je een scorebord op het bord nodig hebt. Houd er rekening mee dat het midden van de roos ongeveer anderhalve meter hoog moet zijn van de vloer, dus zorg ervoor dat het zich op een locatie bevindt die voor u geschikt is.

Klik door naar de website: Dartshopleiden.nl