Gezondheidsvoordelen van peulvruchten

peulvruchten

Gezondheidsvoordelen van zijn tuinbonen peulvruchten

De peulvruchten behoren tot de familie Fabaceae en zijn zaaddragende planten die worden gekweekt voor menselijke consumptie, voor veevoer en kuilvoer, en als groenbemester om de bodem te verbeteren. Deze gewassen worden geteeld in de gematigde klimaten van Amerika en zijn overal verkrijgbaar. Voor de voedingsindustrie zijn ze populair vanwege hun hoge voedingswaarde en worden ze gebruikt als voer, vezels en mest. Hier zijn enkele toepassingen voor peulvruchten.

Peulvruchten vormen een belangrijk onderdeel van het eten in mediterrane stijl en het DASH-dieet. Ze zijn ook een belangrijk onderdeel van veganistische en vegetarische diƫten. Door hun hoge voedingswaarde vormen ze een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon en kunnen ze een reeks ziekten voorkomen. Hier zijn enkele gezondheidsvoordelen van peulvruchten: ze helpen het cholesterol te verlagen, de bloeddruk te verlagen en kunnen op de lange termijn gewichtsverlies bevorderen. Ze hebben ook ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.

Een vezelrijk dieet is een uitstekende bron van eiwitten en vezels, en peulvruchten zijn een rijke bron van deze voedingsstoffen. Een vezelrijk dieet is gunstig voor uw hart en kan darmkanker helpen voorkomen. Maar zorg ervoor dat u de etiketten leest om er zeker van te zijn dat ze goed voor u zijn. Misschien vindt u sommige die meer eiwitten bevatten dan andere, dus zorg ervoor dat u het etiket leest. Als u zich zorgen maakt over uw voedingsinname, overweeg dan om uw normale lunch te vervangen door een vezelrijk dieet.

Klik op deze link: https://www.valledelsole.nl/