Grilling steaks – wat is het beste?

vlees

Wat is barbecue?

Simpel gezegd, het kookt vlees over een hete vlam. Barbecue is waarschijnlijk de oudste vorm van kookvlees. Hoewel vandaag veel barbecue-vestigingen kookt Prime Rib op een van hun speciale menu-items, heeft Barbecue zijn oorsprong in het gebruik van goedkopere, hardere bezuinigingen van vlees. Shougher, Lesser Value Cuts hebben geprofiteerd van de langzame en lage methode van koken in barbecue. Met andere woorden, het grillende vlees was een belangrijk onderdeel van onze vroege diëten.

Barbecue wordt meestal zonder saus geserveerd. Dit komt omdat, in de Olden Days, Barbecue snel werd gekookt, zodat het vlees kon worden gekruid, gemarineerd en gebakken slechts enkele minuten voordat ze worden geserveerd. Sauzen die worden gebruikt bij het koken van vlees waren over het algemeen tomaat op basis van het verbeteren van de smaak van het vlees, terwijl ze ook helpen om de marinade snel te verwijderen van snijwonden. Naarmate de tijd verstreek en kookmethoden verbeterde, werden de saus die ze gebruikten meer op een marinade en het vlees werd langer gemarineerd, wat nog meer smaak aan het vlees heeft toegevoegd.

Er zijn drie basistypes van vlees van vlees die kunnen worden gebruikt voor barbecue. Het meest populair is de shortloin die mager is met een dunne huid en wordt het vaakst gebruikt voor zijden op een hamburger of hotdog. De entrecote is vergelijkbaar, behalve dat het erg mager is met een langere huid en meet tot één inch over. De Renderwijn is de zwaarste van de drie en wordt het best gebruikt voor het bovenste deel van een biefstuk of de achterste helft van een varken.

Er zijn twee manieren om vlees te grillen. De eerste wordt aangeduid als houtskoolgrill koken.

In deze methode wordt het vlees direct op een hete grill geplaatst die het vlees snel kookt. De andere methode staat bekend als gasgrillkoken en omvat het inpakken van het vlees in aluminiumfolie en het een paar uur in de grill achterlaten. Beide methoden resulteren in tedere vlees snel en met minimale rook. Houtskool is veruit de beste methode om vlees te grillen vanwege de directe warmte die het straalt en resulteert in de meest grillmerken.

Hoewel er veel verschillende stijlen van grill koken zijn, zijn er slechts twee echte manieren om steaks te grillen. De eerste wordt houtskool gewreven steaks genoemd. In deze methode worden de steaks gewreven met een marinade van gekruid zout, peper, kruiden en specerijen om het vlees een unieke smaak en textuur te geven. De wrijving gebeurt vlak voordat de biefstuk op de grill wordt geplaatst.

De tweede manier wordt gras gevoed steak wrijven. Deze methode houdt in met het wrijven van de biefstuk met een voorbereide kruidenmix (soja, peper, cayenne, enz.) Dan is het vlees in folie gewikkeld en mag in de folie in de folie zitten. Hierdoor kunnen de smaken in de wrijvingen in de steak maken voor een echt geweldige smakende snit van biefstuk.

Lees meer op deze webpagina: CoolToMeatYou.nl