Hoe schrijft een vulpen?

Hoe schrijft een vulpen?

Hoe schrijft een vulpen?

Vulpennen bestaan al eeuwen, daterend uit de vijftiende eeuw. Lange tijd werd gedacht dat de vulpennen het eerste type vulpennen waren dat ontwikkeld werd, en velen denken dat dit mede komt doordat het reservoir, of reservoirring, van de pen dezelfde vorm heeft als de penis, waardoor het voor de pengebruiker moeilijk is om deze goed vast te pakken en te gebruiken. Hoe schrijft een vulpen?

Voor de meeste mannen is het antwoord dat de pen vanuit het midden naar binnen schrijft en niet vanuit de punt. De reden hiervoor is ergonomisch, niet fysiologisch. Met een pen van goede kwaliteit, ontworpen met de juiste ergonomische kenmerken, raakt de punt van de pen de zijkant van uw mond of kin niet en kan deze comfortabel worden vastgehouden zonder enige druk of ongemak Lamy vulpen. Hoe schrijft een vulpen? Het schrijft vanuit het midden naar binnen, met een vloeiende beweging van de penpunt naar beneden naar het papier.

Hoe schrijft een vulpen? Gezien het ontwerp van het reservoir zou het relatief glad moeten zijn. Als u de pen te stevig vasthoudt, lekt de inkt uit het reservoir of uw vinger, waardoor ongewenst bloeden uit uw vingers ontstaat. Als de pen slecht ontworpen is en gemaakt is van inferieure materialen, zal de pen helemaal niet schrijven.

Meer info over dit artikel: http://mylovelynotebook.nl/

 

Tags:

loading
×