Koop Ripple en begin met handelen op de cryptocurrency-markt

Bitcoin MeesterAls u op zoek bent naar XRP voor beginners, weet u misschien al dat deze virtuele valuta niet fysiek worden gewonnen, maar eerder eigendom zijn van en regelmatig worden uitgegeven door Ripple Labs.

Vraagt u zich af wat de beste methode is om XRP te kopen? Hier is een korte samenvatting over hoe u Ripple kunt kopen met de belangrijkste valuta’s, andere cryptosystemen en zelfs via peer-to-peer-netwerken. Beschouw dit als een basisinleiding.

Ten eerste zijn er drie beurzen waar u XRP kunt kopen.

Twee van hen zijn Binance en Poloniex, hoewel er vele anderen op het toneel zijn verschenen sinds beide beurzen de optie begonnen te bieden om op hun websites te handelen. De meeste beleggers in rimpeling zouden met de laatste willen gaan, vooral als ze voor het eerst investeerden en niet bekend waren met de onderliggende activa en concepten. Hoewel er verschillende factoren zijn waarmee u rekening moet houden voordat u een transactie uitvoert, zoals de liquiditeit van de markt, lage spreads, vergoedingen, commissies, enz., Is het raadzaam om voor Binance te gaan. Dit heeft de volgende redenen:

Binance bestaat al langer dan de andere beurzen, dus ze hebben de meeste ervaring en ze hebben het grootste klantenbestand. Bovendien biedt Binance de meest flexibele methoden om hun valuta te kopen. Omdat veel mensen bekend zijn met de verschillende munten en valutaparen van RIPPLE, is het logisch om met een coinbase te gaan waarmee u dit kunt doen. U kunt een, twee of meerdere valuta’s kopen bij dezelfde beurs.

Een andere methode om XRipple via uw makelaar te kopen, is door middel van zogenaamde kortetermijnmarktorders. Veel makelaars bieden dit soort service aan, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om er een te vinden. Meestal worden deze aangeboden tegen een zeer lage per-aandelenkosten of soms gratis. Aangezien deze service echter een hoger risico met zich meebrengt, wilt u een makelaar zoeken die deze service aanbiedt voor een iets hogere commissie.

Omdat het een hoger risico inhoudt, is het rendement van deze methode meestal veel lager dan voor marktorders.

Zodra u een geschikte makelaar heeft gevonden, moet u een rekening bij hen openen. Veel beleggers houden er niet van om deze stap te doen, omdat het een enorm gedoe lijkt, maar als je het eenmaal hebt, is het heel eenvoudig. U hoeft alleen maar de stapsgewijze handleiding te volgen om een account bij uw nieuwe makelaar aan te maken en deze te financieren met uw bankrekening. Het is erg belangrijk dat u een geldige bankrekening heeft om geld op te nemen uit uw fonds en dat u altijd een geldig e-mailadres en een geldig telefoonnummer moet hebben. Deze stap is buitengewoon belangrijk, want als je tijdens het hele proces één ding niet meer weet, kun je behoorlijk grote hoofdpijn krijgen.

De laatste stap is om de tokens te kopen. U kunt ervoor kiezen om uw gewone creditcard of PayPal te gebruiken of u kunt een van de vele beschikbare investeringsopties gebruiken, zoals ether en andere valuta’s. Dit zijn de beste manieren om cryptisch te kopen, aangezien ze u direct toegang geven tot uw investering. Als u meer wilt weten over hoe u van deze onderneming kunt profiteren, raad ik u ten zeerste aan het boek Ripple Trading for Beginners door Christopher Terry te bekijken. Het is zeker de moeite waard om te lezen, zelfs als u al een account heeft.

XRP – Ripple kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester 

loading
×