Tips voor het kopen van een dartbord

 <a href=dartbord “>

Tips voor het kopen van een dartbord

De kwaliteit van de inkt die wordt gebruikt om een dartbord te maken, kan een groot verschil maken in de algehele prestaties. Eco-inkt van voedingskwaliteit is een betere keuze, omdat het door de vezels van het bord dringt, waardoor rijkere kleuren en zichtbaarheid ontstaan. Het is ook sterker dan verf, waardoor het een ideale keuze is voor spelers die graag onderweg spelen. En omdat het milieuvriendelijk is, kan de inkt van voedingskwaliteit bij aanraking geen kwaad.

De dichtheid van papierrollen en sisalvezels zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de hardheid van een dartbord. Een dikker board heeft een hogere weerstand tegen bounce-outs, wat je score verlaagt. Een softtip board is ook makkelijker schoon te maken. Ongeacht het type materiaal is het belangrijk om rekening te houden met de duurzaamheid van het materiaal. Als het oppervlak te kwetsbaar is om herhaald gebruik te weerstaan, overweeg dan om een plaat van metaal aan te schaffen.

Een dartbord met een duurzaam oppervlak is essentieel bij het spelen van het spel. Een bord van hoge kwaliteit is bestand tegen de stress van het spel. De beste boards gaan lang mee. Het wordt aanbevolen om een houten plank met een metalen oppervlak te gebruiken. Als alternatief kunt u een plastic exemplaar kopen. Je kunt ook een elektronische krijgen, die populairder is voor thuisgebruik. Het is geen must-have, maar het kan de kosten van het spel verhogen.

Meer informatie: Dartshopleiden.nl

 

Tags:

loading
×