Wat is een Bullet Journal? – Gebruik notitieboekjes om dagelijkse herinneringen te schrijven

Wat is een Bullet Journal? – Gebruik notitieboekjes om dagelijkse herinneringen te schrijven

Wat is een Mylovelynotebook.nl bullet journal ? Het is een dagboek of dagboek waarin u noteert wat u doet, waar u bent en wat u van plan bent te gaan doen. Behalve dat het een geweldige manier is om de voortgang bij te houden, kan een bullet journal ook worden gebruikt als een educatief hulpmiddel. De sleutel tot het schrijven van een goed bullet-dagboek is om het doelgericht en vanuit het hart te schrijven, zodat je er nog jaren naar kunt verwijzen.

Wat is een bullet journal

U kunt bullet-journals krijgen in notitieblokvorm of als afdrukbare spreadsheets die u kunt gebruiken met Microsoft Office-software zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en andere. Het leuke van dit soort digitale notitieboekjes is dat je erin kunt schrijven, net zoals je dat in een papieren notitieboek zou doen, alleen in digitaal formaat. Mensen gebruiken deze digitale notitieboekjes om vele redenen, maar de meest voorkomende reden is om alles wat ze schrijven of zeggen in hun dagboek bij te houden. Dit type notebook is perfect voor studenten en is ook perfect voor freelancers die een groot stuk materiaal moeten schrijven en ernaar willen kunnen verwijzen.

Een ander leuk kenmerk van digitale bullet journals is dat je kleurentrackers kunt gebruiken waarmee je in één oogopslag precies kunt zien waar je papieren zich bevinden. Sommige bullet-journals worden ook geleverd met speciale polsmonitors die je hersengolven volgen en je waarschuwen wanneer je een mentale blanco hebt genomen. Trackers werken samen met een hightech oplaadbare batterij die de speciale trackers van stroom voorziet. De meeste van deze polsmonitors hebben een onzichtbaar rood lampje dat aangeeft wanneer ze aan zijn en een continu lampje dat rood oplicht als de batterij moet worden opgeladen.

Voor meer info klik je deze site aan: Mylovelynotebook.nl

 

Tags:

loading
×